KONGSHELLA`S C-KULL

10.09.2015

Da er gjengen alt passert tre uker, tiden går nesten for fort her. Valpene er så smått begynt å få mat, oppbløtt valpefor med kefir. Dette falt virkelig i smak, alle seks elsker det. Vekten har gått fint opp på alle. Lille Carla er fremdelses den minste, hun er bare ca 1300 gr. Camelia er størst med sine 1800 gr. Om det er stor forskjell i vekten, så er det viktigste at alle legger ca likt på seg hver uke 🙂 Og ikke minst at alle er kvikke og raske. Valpene er nå flyttet inn i stuen, noe som er godt for både oss og Kornelia. Alt er mye koseligere når vi kan være sammen med gjengen hele tiden. Denne uke åpner vi så smått for besøk, bare av mennesker Kornelia kjenner i starten. Deretter åpnes dørene for alle 😀

 

01.09.2015

Da er C-gjengen vår alt blitt 14 dager, tiden flyr. Så her må de kommende 6 ukene nytes for fullt 🙂 Alle de seks små vokser og har det veldig bra. Vekten går fint på opp, så matmangel er det ikke. Fire stykker har åpnet øynene, to bare gliper så vidt ennå. Så om en dag eller to, er nok alle øyner åpne. Alle er kommet seg på føttene, stabber rundt. Blir mye fall og rulling rundt 🤪 Nå er det bare en uke til valpene flytter fra soverommet til stuen. Og etter det, er det ikke mange dagene før vi åpner opp for valpekos. Er mange spente valpekjøpere som venter i spenning og mange andre som bare vil komme og hilse på.

 

25.08.2015

Da er C gjengen alt en uke, alt vel med mor og barn 🙂 Det er en fredelig gjeng i valpekassen, ikke mye lyd å høre derfra. Noen små grynt når de synes det begynner å bli på tide med mat, og mor ikke er på plass. Vi har ikke hatt mye sommer her i år, men denne første uken til valpene kom den. Så det har vært en varm uke på mor og barn, i varmeste laget. Så heldigvis for dem, ser det ut til at temperaturene skal bli litt bedre fremover. Vi tobeinte er ikke like fornøyde med dette 😥 Alle valpene har doblet fødselsvekten denne uke, og de fleste mer en det. Så det er ikke tvil om at det er mye god mat hos Kornelia. Bilder av mor og barn i albumet 😀

19.08.2015

Natt til i går kom denne fine gjengen til verden, endelig er vårt C kull på plass. Gjengen består av seks stykker, tre tisper og tre hannhunder. Kornelia to tidligere fødsler har vært enkle og har gått forholdsvis fort. Men denne gangen var det ikke så enkelt. Fødslene varte lenge og Kornelia var fryktelig sliten. Jeg var nesten sikker på at det kom til å ende i keisersnitt, men jammen klarte go`jenta til mor dette 😀 Nå er alt over, Kornelia har fått hvilt godt ut. Så nå står alt bra til med mor og barn.

Kongshella`s Frk Lilla         kl: 00.40        315 gr

Kongshella`s Frk Rød          kl: 02.46        344 gr

Kongshella`s Mr Blå            kl: 02.57        295 gr

Kongshella`s Frk Rosa        kl: 05.17         240 gr

Kongshella`s Mr Grønn       kl 05.32          290 gr

Kongshella`s Mr Gul           kl 06.34          319 gr  

 

12.08.2015

Da er kornelia kommet til 8 uke og dag 56 i drektigheten. Vi har vært på røntgen, og der fikk vi vite at det kommer 6 søte små til verden om ca 1 uke. Så nå er det bare å begynne forberedelsene her. Kornelia er flyttet inn på soverommet, valpekassen skal nå opp. Alt annet er stortsett på plass. Så da er det bare å begynne ned tellingen, så dukker det nok opp en liten gjeng i løpet av neste uke :-) Formen til Kornelia er bra, hun spiser fortsatt bra. Så lenge hun får de riktige tingene da 😀Kylling og pannekaker med litt valpefor er fremdels best. Vekten er nå oppe i ca 27,4 kg, hun har lagt på seg 5.2 kg så langt i drektigheten.

29.07.2015

Da er alt Kornelia kommer til uke 6, og dag 42 i drektigheten. Tiden går utrolig for, nå er det bare tre uker til de små ser dagens lys. Og faktisk bare 14 dager til alt må være klar, for da vil valpene være levedyktige. Man regner at tispen kan føde fra dag 56, og at valpene da vil klare seg. Men vi krysser fingrene for at de små kommer ca ved dag 63 😀

Kornelia vokser for hver dag som går, begynner å bli god rudt buken nå. I uken som gikk, hadde hun noen fryktelige dager. Hun var svært kvalm og uvell, heldigvis er denne kvalmen over. Nå matvegrer frøkna, ikke noe er godt nok. Så her går det bare i godsaker, pannekaker, kokt kylling, kokt fisk, dentastix,skinke og alt annet som kan friste. Men til tross for at hun nesten ikke har spist, så har heldigvis vekten gått litt opp. Hun har nå lagt på seg ca 3,2 kg så langt i drektigheten.

22.07.2015

Da er Kornelia alt 5 uker drektig, hun er nå på dag 35. Hun er konstant sulten, men synes ikke tørrfor er så veldig greit. Skal hun spise dette, bør det være mye godt på. Så langt i drektigheten har hun lagt på seg 2 kg, og magen begynner å vise godt. Hun har fått en god kul og er begynt å bli god og brei over ryggen. Det skal bli spennende å se hvor mange små som kommer 😀Formen hennes er god, men man merker godt at tempoet på tur er langt roligere. Ikke ønsker hun å være ute i hundegården med de andre, vil heller være inne eller på terrassen.