Valpelaner 2023

Vi håper på to kull i 2023

22.11.2022

Vi håper på valper i januar 2023.


31.05.2022

Da er det endelig en gledelig oppdatering her. Vi venter valper om ca tre uker 😀


12.08.2021

Da er våre neste valpeplaner lagt ut. Vi åpner nå opp venteliste for disse kullene.


18.02.2021

Dessverre blir det ikke valper hos Camelia denne gangen. Hun var over høyløpet alt da jeg hentet henne hjem. Så utrolig kjedelig når slikt skjer, og sjansen går fra en. Kjedelig for oss, og utrolig kjedelig for alle som håpet på valp derfra.


31.01.2021

Da håper vi på små etter Embla og Alex ca 1.april ❤️


15.01.2021

Da kom endelig løpetiden hos Embla 😀 Det er importen vår Alex som skal bli pappa til dette kullet. Nå krysser vi fingrene for at dette går bra og at vi får mange herlige små i starten på april 🥰


13.10.2020

Ennå ingen løpetid her hos oss. Vi venter i spenning og håper den skal komme i nær fremtid 😊


01.09.2020

Da må jeg dessverre komme med en veldig trist beskjed til dere alle som venter på valp etter Laurine. Vi fikk ikke parring, dermed ingen valper i denne omgang. Dette er veldig trist, både for oss og alle dere som venter i spenning. 

Jeg har nå hentet Embla hjem, håper Laurine kan påvirke henne slik at hun kommer i løp. Så kan jeg ikke annet en å krysse fingrene for at vi har mer flaks der. Kommer med ny oppdatering så for løpetiden kommer hos henne.


19.08.2020

DA ER ENDELIG LILLE LAURINE I LØP 🥰  Nå kan vi ikke annet en å vente i spenning på hva som skjer videre. Krysser fingrene for mange små i månedsskiftet okt/nov.

Det er heller ikke lenge til Embla ventes i løp. Om den kommer som tidligere, blir det om ca en måned. Da går turen til Trondheim, der vi skal måte en vakker gutt. 


02.07.2020

Fremdeles ingen løpetid her hos oss. Laurine har virkelig tenkt å la oss vente denne gangen. Jeg håper hver dag at noe skal skje her. Kommer med oppdatering så fort det gjør det.


08.05.2020

Laurine er ennå ikke kommet i løp. Men vi håper den snart starten, at hun ikke har tenkt å la oss vente så fryktelig lenge 😊


13.01.2020.

Da er Camelia bekreftet drektig 👏😄 Ultralyden i dag viste at det er minst fem valper der. Men var umulig å telle, så vi krysser fingrene for at det er ennå litt flere. 😄


18.12.2019

Ting er til for å endres 😃 Siden Camelia drøyde så lenge med å komme i løp, og det gjekk mot jul før det var klart for parring, måtte vi se oss om etter en reserve hanne her i nærheten. Heldigvis fikk vi låne Marcell, som er pappa til lille Gunleik. I gi ettermiddag fikk vi første parring. Vi håper på en eller to paringer til og at resultatet blir en fin gjeng med valper i midten på februar. Det blir ultralyd om ca 4 uker, kommer med oppdatering så fort jeg har vært der 😄

06.12.2019

Da er endelig løpetiden her  Nå håper vi alt går etter planen, at det blir sverigetur som resultere i små i februar 🥰

09.10.2019

I går var vi på rtg med Dorthea, og det var dessverre bare en liten å se. Alt tyder på at hun har mistet de fleste av valpene, og bare denne ene har klart seg. Nå håper vi det går bra med denne ene, og at fødselen går greit. Blir dessverre mange vi må skuffe denne gangen, men slik er det dessverre. Jeg har sendt melding til de på ventelisten, men tilbud om å stå videre til Camelia sitt kull. Ta kontakt om det er noen som ikke har fått beskjed. 

Vi håper Camelia snart kommer i løp, slik at vi da vet sånn ca når vi igjen kan håpe på små. 

Ellers har jeg to tisper jeg planlegger valper på neste år. Det er Lille Laurine, som ventes å komme innløp ca april. Og så er det Embla, som ventes å løpe i september. Hannhund til Embla er klar, det blir en vakker black/tan gutt. Har også en plan for Lille Laurine, men denne blir ikke klarert før i desember. Så da kommer jeg med mer informasjon om disse to planene.


14.09.2019

Jeg vet mange venter i spenning på oppdatering etter ultralyd på Dorthea. Men slik situasjonen er nå, med sykdommen som herjer og ingen vet årsak. Tørr jeg ikke ta med meg noen hund til veterinær, om det ikke er høyst nødvendig. Spesielt ikke en drektig tispe. Så denne gangen får vi bare smøre oss med tålmodighet, håpe magen til Dorthea snart begynner å vokse. Hun er nå 4 uker drektig, og viser mange symptomer på drektighet. Så jeg håper dette stemmer, at hun ikke lurer oss 😄 jeg kommer med oppdatering så fort vi ser tegn til at det er små på vei. Håper på mange fine små i oktober 🐕🥰 


18.08.2019

Da har vi endelig fått paring mellom Dorthea og Marcell. Nå håper vi på valper ca 20 oktober. Det blir ultralyd om ca fire uker. Da får vi bekreftet om der er valper eller ikke 😊

Vi venter på at Camelia skal komme i løp, hun er nok ikke så langt unna. Håper hun venter litt til. Kommer det to kull her, så hadde det vært greit med litt mellomrom mellom 😄


13.08.2019

Da er endelig Dorthea kommet i løp. Vi håper på parring til helgen eller i starten på neste uke. Krysser fingrene for at alt går etter planen, og at det kommer mange små her til høsten.


05.06.2019

Da er det litt endring i valpeplanene her. Det bli i denne omgang ikke valper på Lille Laurine. Men vi håper fortsatt på to kull i år. Dorthea venter løpetid ca august, så da håper vi på en vellykket date med franskmannen Marcell ❤️


17.12.2018

Dessverre blir det ikke valper hos oss til våren. Vi prøver på ny til sommeren. Håper Camelia og Laurine kommer i løp med litt mellomrom, slik at begge to kan pares. 


06.09.2018

Vi krysser fingrene for små etter Laurine og Fhilip til vinteren. Forventet løpetid er i oktober.


15.06.2018

I dag har vi vært på ultralyd med Dorthea, der fikk vi bekreftet at det kommer valper i uke 29 ❤️ Nå er det bare å vente i spenning, se hvor mange som kommer. 


11.12.2017.

Da er det endelig bekreftet av vi venter valper etter Camelia og Wilbur ❤️


13.11.2017.

Da er det endelig på tide med en glad melding. Endelig er vi et hakk videre i vente prosessen. Nå kan vi begynne å vente på ultralyd, om ca fire uker. Om alt da går etter planen, så kommer det små her ca 15 januar. Kommer med ny oppdatering så fort jeg vet noe mer 😀


21.09.2017.

Kongshella`s Dorthea blir forhåpentligvis mor i løpet av neste sommer. Om det blir til F eller G kullet, kommer helt an på Lille Laurine og planene der.

09.05.2017.

Venteliste: Nå er hannhund klar for mitt neste kull, og jeg vet dette blir til vinteren igjen. Dermed åpner jeg også opp for de som ønsker å stå på venteliste her hos meg. Kongshella`s Camelia blir mor og far en vakker lys gutt. Som det ennå vil gå en stund før jeg legger ut mer informasjon om.

Camelia, Clara som hun kalles, er en vakker, trygg og harmonisk frøken. Hun finnes ikke reservert, trygg i alle situasjoner. Clara har gjort det svært godt i utstillings ringen så langt. Hun var i en alder av 12 måneder fullcertet. Nå venter vi bare på at hun fyller to år, og vi skal prøve å hente hjem et lite cert. Håpet og målet er at hun skal få tittelen NUCH før hun pares.

Den vakre lyse pappaen, har nye spennende linjer. Kommer fra linjer der både helse og gemytt er supert. Han har også gjort det godt i utstillings ringen, det samme med hans foreldre.

Så vi krysser fingrene for mange vakre små når den tid kommer 😀