Kennel Kongshella

Oppdrett av Eurasier

Et lite Eurasier oppdrett :-)


Så koselig at du tittet innom vår hjemmeside.

Vi er en familie på åtte, som er bosatt på Fitjar/Stord, en øy som ligger ca 1,5 time sør for Bergen. Familien består av meg, Linda som er utdannet sykepleier , min samboer, Paul som jobber i annleggsbransjen og våre seks barn. Hund, høns og oppdrett er det jeg som brenner for. Men selv om dette er min hobby, er dyrene er viktig del av hele familien. 
 
I barndommen hadde jeg mange ulike dyr hjemme, alt fra hund,katt, hest, geit, kanin, undulat, marsvin og mus. Men i årene da barna var små var det kun en katt vi hadde. Men jeg hadde alltid et ønske om en dag å kjøpe meg en hund igjen, men usikker på hvilken rase. Helt til jeg en dag kom over bilde av en eurasier, da var det bestemt en sånn skulle jeg en dag ha. Seint i november 08 flyttet verdens beste gutt inn til oss, Hermann Av Geehrbacch. Å få denne herlige krabaten i hus ble alt vi hadde drømt om, så det gikk ikke lang tid før tankene om en til meldte seg. Dermed var det bare å kontakte Håkon og Kent på kennel Geehrbacch, legge inn en bestilling på en liten jente 🙂 Så i februar 2010 flyttet et rødt lite sjarmtroll inn til oss, Kornelia Av Geehrbacch.

I juni 2011 fikk vi godkjent kennel navnet vår, og i oktober 2012 kom vårt første kull. Etter dette har vi vært så heldige å få noen flere kull 😀 Vi har nå to hunder hjemme, Kornelia og Lille Laurine. To er akkurat nok til at både folk og fe får plass i sofaen  Vi har også satt Noen hunder ut på for, både tisper og hannhunder. Alle disse bor hos supre forvert familier i nærheten av oss.

Hilsen Linda
Hilsen Linda.