Valpeplaner Sommer 2019

Vi håper på valper etter Camelia og Dorthea på sensommer/høst 😄

05.06.2019

Da er det litt endring i valpeplanene her. Det bli i denne omgang ikke valper på Lille Laurine. Men vi håper fortsatt på to kull i år. Dorthea venter løpetid ca august, så da håper vi på en vellykket date med franskmannen Marcell ❤️


17.12.2018

Dessverre blir det ikke valper hos oss til våren. Vi prøver på ny til sommeren. Håper Camelia og Laurine kommer i løp med litt mellomrom, slik at begge to kan pares. 


06.09.2018

Vi krysser fingrene for små etter Laurine og Fhilip til vinteren. Forventet løpetid er i oktober.


15.06.2018

I dag har vi vært på ultralyd med Dorthea, der fikk vi bekreftet at det kommer valper i uke 29 ❤️ Nå er det bare å vente i spenning, se hvor mange som kommer. 


11.12.2017.

Da er det endelig bekreftet av vi venter valper etter Camelia og Wilbur ❤️


13.11.2017.

Da er det endelig på tide med en glad melding. Endelig er vi et hakk videre i vente prosessen. Nå kan vi begynne å vente på ultralyd, om ca fire uker. Om alt da går etter planen, så kommer det små her ca 15 januar. Kommer med ny oppdatering så fort jeg vet noe mer


21.09.2017.

Kongshella`s Dorthea blir forhåpentligvis mor i løpet av neste sommer. Om det blir til F eller G kullet, kommer helt an på Lille Laurine og planene der.

09.05.2017.

Venteliste: Nå er hannhund klar for mitt neste kull, og jeg vet dette blir til vinteren igjen. Dermed åpner jeg også opp for de som ønsker å stå på venteliste her hos meg. Kongshella`s Camelia blir mor og far en vakker lys gutt. Som det ennå vil gå en stund før jeg legger ut mer informasjon om.

Camelia, Clara som hun kalles, er en vakker, trygg og harmonisk frøken. Hun finnes ikke reservert, trygg i alle situasjoner. Clara har gjort det svært godt i utstillings ringen så langt. Hun var i en alder av 12 måneder fullcertet. Nå venter vi bare på at hun fyller to år, og vi skal prøve å hente hjem et lite cert. Håpet og målet er at hun skal få tittelen NUCH før hun pares.

Den vakre lyse pappaen, har nye spennende linjer. Kommer fra linjer der både helse og gemytt er supert. Han har også gjort det godt i utstillings ringen, det samme med hans foreldre.

Så vi krysser fingrene for mange vakre små når den tid kommer

Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE